Sif Jakobs – ELLERA ARMBÅND 17cm

Armbånd i forgyldt sterlingsølv med blankpoleret overflade, håndsat med Lyserøde facetslebne Zirkoner.

Armbåndets størrelse: Kædelængde inkl. lås 17 cm

749,00 kr.

På lager

Varenummer SJ-B2869-PKCZ-YG-17 Kategorier , Mærker ,

Guldsmed Mouritsen:

Guldsmed Mouritsen er en lille guldsmed i Grenaa, som har eksisteret i over 100 år. Vores mål er at yde den bedste service og at du går herfra med en god oplevelse, og altid er velkommen her i butikken. Vi har faglige kompetente medarbejder klar til at hjælpe dig.

Bytteservice:

Du har fuld retur ret i 14 dage, se mere på www.smykketid.dk under retur. Vi er med i Guldsmedenes landsdækkende bytteservice, så det betyder du kan bytte din varer i næsten 300 butikker landet over, du kan se på www.guldsmed.dk hvilke forretninger , der er med i den landsdækkende bytteservice.

Beskrivelse

Sif Jakobs armbånd er en smuk kombination af elegance og moderne stil, designet til at fuldende ethvert outfit. Hver kollektion udstråler en unik æstetik, hvor luksus møder tilgængelighed, hvilket gør dem til perfekte accessoires til både hverdag og fest.

Armbåndene fås i forskellige designs, fra enkle, minimalistiske stykker til mere iøjnefaldende, dekorerede modeller. Materialerne spænder fra sterlingsølv til forgyldt sølv, og ofte prydes de med glitrende zirkoner, der tilfører et strejf af glamour. Den fine finish og omhyggelige detaljeorientering giver hvert armbånd en kvalitetsfølelse, der gør dem til en fornøjelse at bære.

Sif Jakobs armbånd kan styles på mange forskellige måder. De kan bæres alene for et enkelt look, eller kombineres med andre smykker for at skabe et mere lagdelt og personligt udtryk.